Бивш министър обяви каква очаква да бъде съдбата на паметника на

...
Бивш министър обяви каква очаква да бъде съдбата на паметника на
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: Паметникът на Съветската армия ще бъде демонтиран

Бивш министър разгласи каква чака да бъде ориста на паметника на Съветската войска в столицата.

В София подготовката за справяне със зимната конюнктура стартира още преди да завали сняг. Със сигурност мога да кажа, че такова замесване на всички от Столична община в справяне с тежката обстановка не бях виждал до момента. Относно множеството сигнали за паднали клони и дървета това се дължи на мокрия и тежък сняг. 

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ кметът на столичния регион " Средец " и някогашен министър на енергетиката Трайчо Трайков.  

" Дори и аз не бях известен за следващото копане по улица Шишман. То се наложи, тъй като трябваше да се слагат други плочки за пешеходни пътеки. Получи се комична обстановка, тъй като тези пешеходни пътеки не се употребяват от хората, нито водачите са наясно, че има такива пътеки. Аз незабавно направих предложение пред тези пешеходни пътеки да се положат " легнали служители на реда ", с цел да е ясно, че те са там. Надявам се тази моя молба да не чака година и половина, както се е случвало с други сходни молби. Силно се надявам, че новият кмет ще направи по този начин, че цялата сила, с цел да се свърши някаква работа да лишава доста по-малко време. сигурно децентрализацията в Столична община ще помогне доста ", безапелационен беше Трайков, написа novini.bg.  

" Паметникът на Съветската войска ще бъде демонтиран. Работи се в тази тенденция и се надявам това да се случи в най-скоро време ", добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР